Visste ni att Clover...

Publicerat 2013-09-03 09:30:00 | i kategori Alva

...Är så rädd om sina bakben att man måste ge honom lugnande när han ska skos. Att kratsa hovarna eller hålla på med bakbenen är inga problem alls, eller att sko framhovarna. Utan det är just bak som är problemet. Och grejen är att han har varit såhär enda sen han var liten och kom från Irland, jag tror att han har något gammalt minne av något hemskt som hänt för länge sen i Irland...stackars ponnyplutt.
 
...Bara är 141,9 cm hög. Men har tävlat 130, och måste alltså ha hoppat ca. 140 vilket är typ lika högt som han själv är. Plus att han har väldigt korta ben. Haha, min lilla studsboll till ponny. Hoppas han vill studsa upp till de klasserna igen, med mig, om ett par år!
 
...Har en jättefin "dressyrgalopp". Han är väldigt stadig i galoppen och går väldigt fint i just den gångarten. Traven däremot är lite knepigare.
 
...Är ett riktigt charmtroll. Han vet ärligt talat vad valpminen är för något. Och när han ser söt ut & kollar sådär gulligt på en som han kan göra ibland kan man inte motstå att ge honom en till morot...
 
...Är lugn som en filbunke i all hantering, även på tävlingsplats (peppar peppar). Men skulle kanske kunnat tro att han skulle vara stressad osv på tävlingplats, men har var riktigt lugn med kunde ändå gå in på banan och tagga till! 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback