Ny vecka, nya utmaningar

Publicerat 2013-09-09 10:00:00 | i kategori Alva

Veckoplaneringen ser hej dundrande kul ut ! Känner mig riktigt taggad faktiskt.
Veckan startar med...dressyrträning för Lena. Trimma på alla svåra grejer där, oh...dressyr asså. Egentligen inte riktigt min grej, men oj vad kul det är när det går bra. Och dressyren är så viktig, så jag väljer att ta de där svårigheterna.
 
Och därefter var det den där halvroliga tisdagen...Clover får sin vanliga vilodag där. Passar bäst till träningarna, och att få gå i hagen hela den dagen efter en ansträngande dressyrträning...det gillas av Kungen! Sen kanske vi tar hjälp av Emma i stallet då också för att raka Clovers (SUPERLÅNGA) päls, så han slipper bli så otroligt svettig på träning & tävling.
 
Sen var det onsdag ja. Hoppträning as usuall! Vet inte hur upplägget ser ut där, men någon liten bana på slutet blir det nog i alla fall.
 
Thursday. Tror syrran kommer rida ut Clover tillsammans med en stallkamrat. Han får nog mestadels skritta, kanske trava lite.
 
FREDAG..my precious fredag...;) Kanske drar jag ut med ett gäng stallkompisar och rider en tur. Lite mer trav & galopp blir det nog då!
 
Hallelujah, äntligen lördag! HOPPTÄVLING. LC & LB på Ekerö Ryttarförening. Ses vi?
 
Sunday, veckans slut. Lite uteritt med mestadels skritt. Skönt för ponnyn... Länga på steget med lång tygel & morrötter efter.
 
Kommentarer
Postat av: Kaffehörnan

Vad härlig energivecka

2013-09-09 @ 10:02:43
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Li

Vilka fina bilder! :D

2013-09-09 @ 10:55:22
URL: http://linester.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback