Vad hände igår eftermiddag?

Publicerat 2013-10-14 11:00:00 | i kategori Alva

Tror att många undrar vad det speciella var som skulle hända i lördags, men som blev av igår eftermiddag.
 
Min tränare Lena Bredberg är, och har länge varit, tränare & coach för alla kändisarna i Stjärnornas Hoppning som går i Globen på Horshow på söndagen. Lena frågade om Clover skulle vilja vara med där, då hon trodde att han skulle vara perfekt. Lagom pigg och väldigt snäll osv.
 
Så igår kom Zara Larsson till stallet för att pröva bland annat Clover. Han gick superfint med henne, trots att det var länge sen hon red. Hon var faktiskt väldigt duktig för att inte ha ridit på jättelänge. Dock är han SUPERKÄNSLIG, så när Zara skulle trava började han galoppera haha. Men jag tror att Zara tyckte om honom idag. Hon sa att han var väldigt söt, fin och duktig.
 
Dock tyckte Lena att han var alldeles för pigg & känslig för att Zara skulle kunna rida honom i år. Men Zara sa att hon ska ta och vinna Stjärnornas hoppning i år (då får man rida året där på också), och sen nästa år rida Clover på Horseshow. Låter inte det som en utmärkt plan? :D
 
Det var jättekul att träffa Zara i alla fall, hon & även hennes mamma var väldigt snälla och trevliga. De tackade sen för att de fick rida Clover, och att han var en superfin ponny vilket gjorde mig superglad. Hoppas nu att hon vinner i år då, så att hon kan rida Clover nästa år! 
 
Är ni med och hejar på Zara i årets Stjärnornas hoppning då? :) 
Min finaste finaste ponny...
 
 
Kommentarer
Postat av: Lovisa - TLryttarna

Vad häftigt!! :D

Va gärna med och tävla på våran blogg, där kan du vinna en valfri slicksten från Horslyx!
Super enkla regler :)
Hoppas du vill delta!

http://tlryttarna.horseworld.se/2013/10/14/blogg-tavling-vinn-en-slicksten-fran-horslyx/

2013-10-14 @ 13:10:41
URL: http://tlryttarna.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback