För att blir bäst

Publicerat 2013-10-13 11:00:00 | i kategori Alva

Jag tror på variation & olika övningar i ridningen. Någon/några riktigt bra tränare & en duktig mamma eller pappa som stöttar & hejar som bara den på tävlingar. 
 
ALLA kan lyckas. Det vet både du & jag. Men självklart är vägen för olika personer olika svår. För tjejen som nyss börjat på ridskolan kommer det ta lite längre tid för att komma upp i eliten...medans killen som började rida när han var fem & fick sin första hopp-ponny vid 7 års ålder. Lite skillnad liksom...
 
Ridsporten är en svår sport att lyckas i på sätt och vis, men å andra sidan är det väldigt många som kan till exempel hoppa SM. Så om man vill SATSA, och är beredd att ge allt så kan man ta sig ganska långt på bara sin kämparglöd liksom.
Men vad är du beredd att ge? Är du beredd att satsa gärnet, även fast det kommer vara folk dom fnyser åt dig längs vägen? 
 
Och väl uppe på toppen...i ryttareliten...där är det nog som BLÅSIGAST. Precis som en bergstopp, det är svårt att ta sig upp OH JA, men väl uppe på toppen är det ännu svårare att hålla sig kvar. Där upp i eliten finns det så duktiga ekipage, och man måste arbeta HÅRT för att kunna slå dom eller ens ligga på samma nivå som någon av dom.
 
Men stoppar det mina/dina drömmar & mål? Självklart inte. 
 
"Fortsätt simma, fortsätt simma" Det GÅR att lyckas, det GÅR att uppfylla sina drömmar. Men INTE genom att sitta i soffan & dingla med benen & vänta på att pappa ska vinna på lotto & komma hem med en 200 000 kr häst till dig. Det funkar inte så.
 
- En riktig kämpe klarar allt. - 
Kommentarer
Postat av: Josefine Mellberg

Grymt inlägg och grymt tänk, du kommer gå långt med den inriktigtningen. Det är sånna som du som kommer till toppen!

Du har en grymt fin ponny och ett bra tänk, tro mig, snart är du ett hot för alla ryttare, snart står du högts upp på toppen och vinkar ner till alla som inte trodde på dig!
Fortsätt kämpa, du har inte långt kvar nu! Kram Jossan

2013-10-13 @ 21:17:09
URL: http://aujmblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback